EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkakääretorttu

(3)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mansikkakääretorttu on helppojen leivonnaisten klassikko.

10 palaa

Vaikeustaso 1 30 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikkakääretorttu

Taikina:

4 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
½ dl perunajauhoa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

2 dl kuohu- tai vispikermaa
½ dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
200 g tuoreita tai pakastemansikoita
3 rkl Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä

Koristelu:

100 g valkosuklaata
Dr. Oetker Pakkaskuivattua Mansikkaa
tuoreita mansikoita

Valmistus

Valmistus

1

Taikina:

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon.
Kaada taikina tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa 5-8 minuuttia.


2

Ripottele puhtaalle leivinpaperille sokeria. Kumoa kypsä pohja sokerin päälle. Irrota leivinpaperi torttupohjasta varovasti.

3

Täyte:

Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja appelsiinin kuoriraasteella. Soseuta marjat sauvasekoittimella mahdollisimman hienoksi soseeksi. Yhdistä sose ja kermavaahto. Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhetta, kunnes rakenne muuttuu jämäkäksi.

4

Levitä täyte jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullalle.

5

Koritelu:

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Valuta sulatettu suklaa tortulle esimerkiksi pienen lusikan avulla. Koristele mansikkakoristeilla.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikkakääretorttu

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1066kJ
379kcal
1019kJ
362kcal
Rasva 16g 15g
Hiilihydraatit 30g 28g
Proteiini 4.7g 4.5g