EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkapiirakka vaniljamoussetäytteellä

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kesäisen mansikkapiirakan pohjalle levitetään tummaa suklaata ja pohja täytetään kuohkealla vaniljamoussella.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikkapiirakka vaniljamoussetäytteellä

Murotaikina:

2 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
100 g voita
1 kpl kananmunan keltuainen
1 ps Dr. Oetker Tummasuklaarakeita (tai 100 g rouhittua tummasuklaata)

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl maitoa
250 g tuoreita mansikoita

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita jauhot, sokeri ja vaniljasokeri. Nypi voi sekokseen ja lisää kananmunan keltuainen taikinaan. Sekoita ainekset nopeasti tasaiseksi seokseksi. Kääri taikina muovikelmuun ja laita se vähintään 30 minuutiksi jääkaappiin.

2

Lämmitä uuni 200 ° C:seen. Kauli taikina jauhotetulla alustalla ja laita se voideltuun piirakkavuokaan. Laita leivinpapaperi piirakkapohjan päälle ja täytä se esimerkiksi kuivatuilla pavuilla tai herneillä, jotta taikina ei kohoa. Paista pohjaa uunissa 15-20 minuuttia. Poista leivinpaperi ja pavut ja paista pohjaa vielä 5 min. kunnes pohja on saanut väriä. Ripottele välittömästi suklaarakeet kuumalle torttupohjalle ja levitä suklaa tasaiseksi kerrokseksi. Jäähdytä piirakkapohja.

3

Sekoita pussin sisältö 2½ dl:ään vähärasvaista maitoa. Vatkaa ensin 1 minuutti sähkövatkaimen pienellä nopeudella ja sitten 4 minuuttia suurella nopeudella.

4

Täytä piirakkapohja vaniljamoussella ja koristele mansikoilla.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikkapiirakka vaniljamoussetäytteellä

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 627kJ
150kcal
984kJ
236kcal
Rasva 7.9g 12g
Hiilihydraatit 17g 26g
Proteiini 2.4g 3.7g