EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkapuuro

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Bircher mysli eli tuorepuuro saa mansikka-vaniljamyslistä rapean suutuntuman ja mukavan maun.

noin 2 - 4 annosta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikkapuuro

2 dl Vitalis Roasted Mansikka-vaniljamysliä
1 ps Dr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita
1 kpl omena
2 dl omenatuoremehua (tai vettä)
1 ½ dl maustamatonta jogurttia (esim. turkkilaista jogurttia)
1 kpl banaani

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita mysli ja mantelit.

2

Kuori omena ja raasta se. Yhdistä omenaraaste kaurahiutaleseoksen, omenamehun ja jogurtin kanssa.

3

Muussaa banaani ja sekoita se muiden aineiden joukkoon. Anna seoksen maustua viileässä vähintään 1 tunti. Voit myös tehdä sen illalla valmiiksi jääkaappiin.

Annostele seos tarjoilukulhoihin. Tarjoa sellaisenaan tai jogurtin kanssa. Vinkki: Voit tuunata annoksen lisäämällä siihen Dr. Oetker korintteja.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikkapuuro

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 693kJ
165kcal
449kJ
107kcal
Rasva 2.4g 1.6g
Hiilihydraatit 30g 19g
Proteiini 2.8g 1.8g