EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mantelimarenkikakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mantelimarenkikakku ja kesäiset tuoreet mansikat ovat mitä herkullisin tarjottava. Kakku on myös gluteeniton.

12 annosta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mantelimarenkikakku

150 g tomusokeria
3 kpl kananmunan valkuaista
200 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

Kuorrutus:

4 - 5 dl kuohu- tai vispikermaa
400 g tuoreita mansikoita
minttua
Dr. Oetker Vaniljamyllyä

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri kokoajan vaahdottaen. Vaahdota vähintään minuutin ajan kunnes vaahto on kiiltävää ja marenkimaista. Lisää varovasti sekoittaen mantelirouhe ja –jauhe sekä sitruuna-aromi

Kiertoilmauuni: 180°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 35 - 40 min.

Piirrä leivinpaperiin halkaisijaltaan 26-28 cm ympyrä. Levitä marenki uunipellille asetetulle leivinpaperille ympyrän sisään. Muovaa ja vahvista reunaa vetämällä kaapimella reunaa muutaman kerran ympäri oikean muotoiseksi. Pohja leviää uunissa hieman. Paista uunissa. Anna jäähtyä mieluiten ritilän päällä. Irrota leivinpaperi varovasti, kun pohja on jäähtynyt. Vaahdota kerma. Mausta halutessasi sokerilla. Halkaise mansikat. Levitä kerma jäähtyneelle pohjalle ja asettele päälle mansikat ja mintunlehdet. Jauha pinnalle vaniljaa.

Kakun pinnalle sopivat hyvin myös muut kauden marjat ja hedelmät.

Ravintosisältö: reseptiin Mantelimarenkikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1592kJ
382kcal
1211kJ
291kcal
Rasva 22g 16g
Hiilihydraatit 16g 12g
Proteiini 1.9g 1.5g