EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mantelisarvet

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Nämä mantelisarvet kätkevät sisäänsä vaniljaisen omenatäytteen.

noin 14 - 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 100 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mantelisarvet

Taikina:

3 ½ dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
2 rkl sokeria
suolaa
150 g voita
1 dl piimää
20 g hiivaa
1 kpl kananmunan keltuainen

Täyte:

100 g Dr. Oetker Mantelimassaa
50 g voita
¾ dl ruokosokeria
2 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
1 kpl omena , hapan

Pinnalle:

1 kpl kananmunan valkuainen
1 ps Dr. Oetker Mantelilastuja
3 rkl sokeria

Valmistus

Valmistus

1

Taikina:

Kuutioi kylmä voi pieniksi kuutioiksi. Sekoita vehnäjauhot, mantelijauhe, sokeri ja suola kulhossa. Lisää voi ja nypi taikina tasaiseksi.

2

Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja murenna hiiva siihen. Lisää kananmunan keltuainen ja sekoita tasaiseksi.

3

Tee jauho-voi seokseen kuoppa ja kaada piimä siihen. Sekoita nopeasti tasaiseksi ja anna kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä 45-60 minuuttia.

4

Täyte:

Raasta tai murenna marsipaani kulhoon. Lisää pehmeä voi, ruokosokeri ja vanilja-aromi. Hierrä massa tasaiseksi joko käsin tai sähkövatkaimella. Paloittele Omena pieniksi kuutioiksi. Esikuumenna uuni:

Lämpötia: 200°C

Kiertoilmauuni: 180°C

5

Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmat pyöreiksi levyiksi (halkaisija 25 cm). Laikkaa molemmat ympyrät 8 sektoriin ja laita jokaiselle palalle leveään päähän 2 tl täytettä sekä omenakuutioita.

Rullaa kolmio kärkeäkohti niin, että täyte pysyy sisällä. Aseta mantelisarvet leivinpaperille riittävän etäälle toisistaan, jotta ne eivät kohotessaan ota kiinni toisiinsa. Voitele valkuaisella ja ripottele pinnalle mantelilastuja sekä sokeria. Paista uunissa kullanruskeiksi:

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: 15 - 20 min.

Nauti mantelisarvet juuri paistettuina. Sarvet voidaan myös pakastaa ennen paistamista. Paista jäisiä sarvia uunissa 30-35 minuuttia.

Ravintosisältö: reseptiin Mantelisarvet

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1036kJ
249kcal
1759kJ
423kcal
Rasva 18g 30g
Hiilihydraatit 17g 28g
Proteiini 5.2g 8.8g