EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marjainen nakukakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kolmikerroksinen täytekakku pursuaa tuoreita marjoja ja raikasta rahkatäytettä. Nakukakussa jätetään reunat rennosti kuorruttamatta.

10 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Marjainen nakukakku

Pohja:

150 g pehmeää voita tai margariinia
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 ps Dr. Oetker Sitruunan kuoriraastetta
1 hyppysellinen suolaa
3 kpl kananmunaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 ½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
3 rkl maissitärkkelystä

Täyte:

250 g mansikoita
125 g vadelmia
125 g mustikoita
250 g maitorahkaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 dl kuohu- tai vispikermaa
Dr. Oetker Geelivärejä

Valmistus

Valmistus

1

Pohja:

Voitele kakkupohja tai vuoraa pohja ja reunat leivinpaperilla. Lämmitä uuni tasalämmölle 180°C tai kiertoilmalle 160°C.

Vatkaa huoneenlämpöinen voi tai margariini notkeaksi. Sekoita joukkoon sokeri, vaniljasokeri, sitruunankuoriraaste sekä suola. Lisää kananmunat taikinaan yksitellen voimakkaasti vatkaten. Vatkaa noin 30 sekuntia jokaisen kananmunan lisäämisen jälkeen. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinan joukkoon kahdessa erässä. Paista kakkupohja uunin alimmalla tasolla noin 60 minuuttia. Leikkaa valmis kakkupohja kolmeen osaan.

2

Täyte:

Putsaa ja pese marjat. Jätä muutamiin mansikoihin kanta paikoilleen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka ja vaniljasokeri keskenään ja kääntele kermavaahto varovasti joukkoon. Jaa täyte kolmeen osaan. Värjää täytteet mustikansinivioletiksi (punaista ja sinistä väriä), vadelmanpunaiseksi ja vaalean mansikanväriseksi (punaista ja keltaista väriä).

3

Kakun kokoaminen:

Levitä violetti täyte kakkupohjalle ja lisää väliin mustikat. Aseta kakkupohja päälle ja paina hieman. Sitten vuorossa on vadelmanpunainen täyte ja vadelmat. Viimeisen kakkupohjan päälle levitetään vaalean mansikkainen täyte. Halkaise kannattomat mansikat kakun päälle ja asettele kannalliset kauniisti päällimmäiseksi. Laita kakku hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.

Vinkki! Kakkupohjan voi pakastaa ilman täytettä.

Ravintosisältö: reseptiin Marjainen nakukakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1967kJ
563kcal
948kJ
271kcal
Rasva 30g 15g
Hiilihydraatit 42g 20g
Proteiini 5.5g 2.7g