Flag

Marjaisat marenkiherkut

6 kappaletta
Keskitasoinen
40 minuuttia
Marenkipohjat täytetään valkosuklaalla, kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Marenkipohjat
3 kplkananmunan valkuaista
suolaa ripaus
1,5 dlsokeria
1 tlperunajauhoja
Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
Täyte
50 gvalkosuklaata
200 gtuoreita marjoja (esim. punaherukoita ja karviaisia)
2 dlkuohukermaa
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Kuumenna uuni 120 ° C asteeseen (kiertoilma 100 ° C).

2

Vatkaa valkuaiset ja suola jämäkäksi vaahdoksi. Sekoita sokeri ja perunatärkkelys ja lisää vähitellen valkuaisten joukkoon samalla vatkaten. Vatkaa seosta kunnes se on erittäin jämäkkää. Lisää muutama tippa punaista elintarvikeväriä ja sekoita varovasti.

3

Laita massa pursotinpussiin ja pursota leivinpaperille isolla tähtityllalla (Ø 10 mm) kuusi pohjaa ja reunat (halkaisija noin 8 cm). Paista uunin keskitasolla noin 120 min. Sammuta uuni ja anna marenkien kuivua uunissa yön yli.

4

Sulata valkosuklaa vesihauteessa miedolla lämmöllä. Täytä marenkien pohja valkosuklaalla. Putsaa ja pese marjat. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi ja levitä marenkipohjien päälle. Koristele marjoilla. Tarjoile välittömästi.