EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mascarpone-juustokakku

(5)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Jouluiset pikkuleivät ja raikas italialainen mascarponejuusto muodostavat upean makuyhdistelmän. Runsaat koristelut viimeistelevät tämän upean kakun. Tämä on yksi suosituimmista juustokakku -resepteistämme.

noin 16 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mascarpone-juustokakku

Pohja:

175 g piparkakkuja tai Bastogne-keksejä
75 g voita sulatettuna

Täyte:

3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
2 tl vaniljaa Dr. Oetker Vaniljamyllystä
500 g mascarponejuustoa
2 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia tai Appelsiiniaromia
2 rkl kiehuvaa vettä

Koristelu:

hedelmiä tai marjoja, esim. viikunoita, kirsikoita, viinirypäleitä
6 kpl Dr. Oetker Suklaatähteä
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Valmistus

Valmistus

1

Pohja:

Tee pohja. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan n. 23 cm irtopohjavuoan pohjalle. Murskaa keksit. Laita ne kulhoon ja yhdistä voisulan kanssa. Sekoita hyvin. Painele seos vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa, kun teet täytteen.

2

Täyte:

Laita liivatteet likoamaan kylmään, väljään veteen n. 5 minuutiksi.

3

Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita hetkeksi sivuun. Laita mascarpone, tomusokeri ja rouhittu vanilja kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella sekaisin. Mausta piparminttuaromilla.

4

Kiehauta vesi. Puristele liivatteet kuiviksi ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Lisää liivateseos ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen, muiden aineiden joukkoon. Lisää lopuksi kermavaahto ja kääntele varovasti sekaisin.

5

Levitä seos keksipohjalle. Tasoita pinta. Peitä kelmulla ja anna jähmettyä viileässä vähintään 4 tuntia.

6

Koristele runsaasti mieleisillä marjoilla ja hedelmillä ja viimeistele juuri ennen tarjoilua toffeekastikkeella, suklaatähdillä ja hopea helmillä.

Ravintosisältö: reseptiin Mascarpone-juustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1308kJ
313kcal
1833kJ
439kcal
Rasva 25g 34g
Hiilihydraatit 16g 22g
Proteiini 2.5g 3.6g