Flag

Mascarpone-suklaabrowniet

about 18 palaa
Helppo
60 minuuttia
Näissä brownie-paloissa maistuu mahtavasti vanilja ja mascarpone. Ne antavat tuttuihin, suklaisiin paloihin mukavan uudenlaisen maun.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Suklaataikina
2 psDr. Oetker Chocolate chips dark
200 gvoita
3 kplkananmunaa
3 dlsokeria
2 dlvehnäjauhoja
Mascarponekerros
500 gmascarponejuustoa
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1,5 dltomusokeria
2 kplkananmunaa
Tarjoiluun
tuoreita marjoja tai hedelmiä

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi n. 20x30 cm kokoiseen uunivuokaan.

2

Sulata suklaa ja voi. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia.

3

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi ja siivilöi taikinaan vehnäjauhot.

4

Valmista mascarponekerros. Sekoita mascarponeen vaniljatahna, sokeri ja munat.

5

Levitä 3/4 suklaataikinasta vuokaan. Levitä taikinan päälle tuorejuustotäyte. Lisää loppu suklaaseoksesta tuorejuuston päälle. Tee halutessasi veitsellä kuvioita taikinan pinnalle. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja vuoan koosta. Kokeile tikulla kypsyyttä. Brownie saa jäädä hieman tahmeaksi.

6

Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi. Tarjoile tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa.