EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mehevä kahvikakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mehevä kahvilla maustettu kakku sopii kahvipöytään tarjottavaksi.

noin 20 palaa

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mehevä kahvikakku

Kakkutaikina:

250 g pehmeää voita
3 ½ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 kpl kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (100g)
1 dl kaakaojauhetta
1 ps Dr. Oetker Sitruunan kuoriraastetta
2 ½ dl kahvia (vahvaa)

Koristelu:

tomusokeria

Valmistus

Valmistus

1

Laita uuni kuumenemaan 180° C (kiertoilma 160° C). Vatkaa voi, sokeri ja vaniljasokeri sähkövatkaimella vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, mantelijauhe, kaakaojauhe ja sitruunankuoriraaste keskenään ja lisää seos vuorotellen kahvin kanssa taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

2

Kaada seos voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja tasoita pinta. Paista kakku uunin alatasolla noin 60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen kumoamista ja sitten kokonaan.

3

Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla ennen tarjoamista.

Anna kakun tekeytyä kaksi päivää ennen kuin tarjoat sen.

Ravintosisältö: reseptiin Mehevä kahvikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1098kJ
325kcal
1383kJ
409kcal
Rasva 14g 18g
Hiilihydraatit 31g 39g
Proteiini 4.5g 5.6g