Flag

Minipavlovat

6 kappaletta
Keskitasoinen
40 minuuttia
Täytä söpöt pavlovat vaniljatäytteellä ja tuoreilla marjoilla! Herkullinen jälkiruoka viimeistellään toffeekastikkeella ja koristerakeilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Marengit
3 kplkananmunan valkuaista
2,5 dlsokeria
1 psDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan (100g)
about 50 gDr. Oetker Toffeekastiketta
Täyte
2,5 dlvispikermaa
1 - 2 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Dr. Oetker Toffeekastiketta
mansikoita
vadelmia
mustikoita
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
mintunlehtiä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan (100g)
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1

Marengit

Kuumenna uuni 100 asteeseen kiertoilmalle. Vatkaa valkuaiset ilmavaksi ja jäykäksi vaahdoksi niin, että voit kääntää kulhon ylösalaisin ilman, että valkuaiset valuvat pois. Lisää sokeri vähitellen joukkoon samalla vatkaten ja vatkaa kunnes marenki on jäähtynyt ja kiiltävää. Kääntele suklaarakeet ja toffeekastike marenkivaahdon joukkoon.


Laita leivinpaperi uunipellille. Nostele leivinpaperille kuusi marenkipohjaa lusikoiden avulla. Tee niiden keskelle pieni kolo. Paista uunissa noin 1 tunti ja ota pois uunista. Marenkien tulisi olla viileitä ja hieman tahmeita sisältä. Jäähdytä marenkeja leivontaritilällä. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa. Voit hyvin valmistaa marengit pari päivää ennen tarjoilua.


Täyte

Kun marengit ovat täysin jäähtyneet, laita ne tarjoilulautaselle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljatahna. Levitä vaahto marenkipohjiin ja valuta toffeekastiketta päälle. Koristele mansikoilla, vadelmilla ja mustikoilla. Viimeistele hopeahelmillä ja mintunlehdillä.