Flag

Minttu-suklaapalat

25 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Päivitä mokkapalat uuteen uskoon ja leivo niistä ihanan minttuiset leivonnaiset. Suklaaruudut sopivat niin lastenkutsuille kuin joulupöytäänkin.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
4 kplkananmunaa
3 dlsokeria
200 gvoita
2 dlmaitoa
5 dlvehnäjauhoja
0,5 dlkaakaojauhetta
3 tlDr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
2 tlDr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
Kuorrute
175 gvoita
2,5 dltomusokeria
0,5 prkkondensoitua maitoa (noin 200 g)
3 tlDr. Oetker Piparminttuaromia
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
250 gmaitosuklaata
Dr. Oetker koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Piparminttuaromia
Picture - Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
1

Esivalmistelut

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi ja lisää käännellen munavaahtoon. Siivilöi vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri toiseen kulhoon. Kääntele jauhoseos munavaahtoon vuorotellen maidon kanssa.

2

Paistaminen

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista noin 15 minuuttia uunin keskitasolla 200 °C asteessa tai kiertoilmalla 180 °C asteessa.

3

Kuorrute

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja piparminttuaromi, vatkaa tasaiseksi. Värjää kuorrute vihreäksi ja levitä se jäähtyneen pohjan päälle. Anna jähmettyä kylmässä, mieluiten pakastimessa hetki. Sulata suklaa ja levitä jähmettyneen voikreemin päälle. Ripottele koristerakeet välittömästi pinnalle. Leikkaa jäähtynyt levy sopivan kokoisiksi paloiksi.