EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Moderni joulukakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Englantilaisen joulukakun haastaja on tässä! Suklaapalat, manteli ja kuivatut karpalot pilkuttavat kakun mehevän uudenmakuiseksi.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Moderni joulukakku

Taikina:

200 g pehmeää voita
2 ¼ dl sokeria
3 kpl kananmunaa
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips tummasuklaa
1 ps Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (tai mantelirouhetta)
1 dl kuivattua karpaloa (hienonnettuna)
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl piparimaustetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Valmistus

Valmistus

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

2

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten. Sekoita suklaapalat, pähkinät, karpalot, jauhot, leivinjauhe ja mausteet huolellisesti sekaisin. Kääntele seos muiden aineiden joukkoon. Kaada taikina pinnoitettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 23 cm.) Paista uunin alatasolla noin 55 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Älä paista liikaa, ettei kakusta tule kuiva. Anna jäähtyä kokonaan.

3

Kakku on hyvää sellaisenaan, mutta vielä parempaa saat kun kietaiset kakun Dr. Oetker sokerimassaan. Kakun ja kuorrutteen väliin kannattaa levittää ohut kerros kiinnitysainetta, kuten kermavaahtoa tai hilloa.

Ravintosisältö: reseptiin Moderni joulukakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1237kJ
400kcal
1560kJ
505kcal
Rasva 20g 25g
Hiilihydraatit 35g 44g
Proteiini 4.5g 5.7g