Flag

Mustekala cake popsit

about 15 - 20 kappaletta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Syötävän suloiset mustekala cake popsit hurmaavat meriteemaisissa juhlissa. Nämä kakkutikkarit valmistuvat helposti valmiskakusta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkupallotaikina
600 gkuivakakkua kotitekoinen tai ostettu
vadelmahilloa tai -marmeladia
2 - 3 rklkaakaojauhetta
Koristelu
400 gvalkoista leivontasuklaata
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
1

Kakkupallotaikina

Murenna kakku kulhoon ja lisää kaakaojauhe. Lisää vadelmahilloa pienissä erissä kunnes taikina on muotoiltavissa. Sekoita taikina hyvin sähkövatkaimella tai käsin. Pyöritä taikina palloiksi. Sulata pieni määrä valkosuklaata. Dippaa tikku valkosuklaaseen ja työnnä tikku palloon. Anna jäähtyä.

2

Koristelu

Sulata valkosuklaa. Värjää suklaa haluamallasi väreillä. Laita hieman värjättyä valkosuklaata pursotinpussiin ja pursota 8 jalkaa leivinpaperille. Pursota niin monta sarjaa jalkoja, kuin sinulla on cake popseja. Dippaa jokainen taikinapallo sulatetussa suklaassa ja aseta jalkojen päälle. Koristele sokerisilmin. Irrota cake popsit leivinpaperista vasta, kun suklaa on jähmettynyt.