EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikka-kardemummaskonssit

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Perinteinen englanilainen aamiaisskonssi!

noin 12 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mustikka-kardemummaskonssit

4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ tl suolaa
¾ dl sokeria
50 g voita
2 dl kuohukermaa
2 tl Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
½ tl kardemumma
n. 125 - 150 g mustikoita

Voiteluun:

1 kpl kananmuna

Tarjoiluun:

Dr. Oetker Sitruunamuffinitäytettä ja kermavaahtoa

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon kuutioitu, kylmä voi. Lisää kerma, appelsiinin kuoriraaste, kardemumma ja marjat. Sekoita mahdollisimman nopeasti taikinaksi, ettei siihen muodostu sitkoa.

2

Taputtele taikina jauhotetulle pöydälle paksuksi levyksi. Ota pienellä muotilla taikinasta ympyröitä. Voitele kevyesti vatkatulla munalla. Paista skonssit.

Paistoaika: n. 10 min.

3

Tarkista kypsyys, kun paistoaikaa on kulunut n. 7 minuuttia. Jos skonssin pohja on kauniin ruskea ja tuntuu kovahkolta, niin leivonnainen on valmis.

4

Tarjoa kermavaahdon ja sitruuna muffinitäytteen kanssa.

Ravintosisältö: reseptiin Mustikka-kardemummaskonssit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 809kJ
219kcal
1132kJ
307kcal
Rasva 10g 14g
Hiilihydraatit 23g 32g
Proteiini 2.9g 4.1g