EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikka-rahkapiirakka

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Perinteinen mustikkapiirakka, jonka välissä on vaniljainen rahkatäyte ja päällä muruseos.

noin 24 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mustikka-rahkapiirakka

Pohja:

4 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
125 g maitorahkaa
1 dl maitoa
1 dl rypsiöljyä

Täyte:

500 g maitorahkaa
2 dl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 kpl kananmunaa
500 g pakastettuja mustikoita

Muruseos:

4 ½ dl vehnäjauhoja
250 g pehmeää voita
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Koristelu:

tomusokeria

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Laita uuni kuumenemaan 200°C asteeseen tasalämmölle.

2

Pohja:

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää loput ainekset ja sekoita nopeasti tasaiseksi sähkövatkaimen taikinatoukuilla. Älä vatkaa kauaa, sillä muuten taikinaan muodostuu sitkoa. Levitä taikina uunipellille.

3

Täyte:

Sekoita täytteen ainekset keskenään mustikoita lukuunottamatta. Levitä rahkatäyte piirakkapohjan päälle ja ripottele mustikat päälle.

4

Muruseos:

Sekoita ainekset keskenään murumaiseksi seokseksi. Ripottele mustikoiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Koristele tomusokerilla ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Mustikka-rahkapiirakka

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1235kJ
334kcal
1064kJ
288kcal
Rasva 13g 11g
Hiilihydraatit 39g 33g
Proteiini 3.7g 3.2g