Flag

Mustikkamurupiirakka pellillinen

about 16 palaa
Helppo
80 minuuttia
Mehevä mustikkapiirakka päällystetään rapealla muruseoksella. Tästä piirakasta riittää palat isommallekin porukalle. Nauti vaniljakastikkeen kera!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
2 dlsokeria
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
90 gvoita (1 dl)
3 kplkananmunaa
400 gkermaviiliä
4 dlvehnäjauhoja
2 dlkaurajauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 tlkardemummaa halutessasi
Päälle
400 gmustikoita
2 tlperunajauhoja
Muruseos
1 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 dlvehnäjauhoja
90 gvoita sulatettuna (1 dl)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Pohja

Yhdistä sokeri, vaniljasokeri, voi, munat ja kermaviili. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperille vuoratulle uunipellille (28 x 35cm).


Sekoita mustikoiden joukkoon perunajauho ja levitä mustikat taikinan päälle.

2

Muruseos

Valmista sitten piirakan pinnalle tuleva muruseos. Sekoita sokeri, vaniljasokeri, vehnäjauhot ja sulatettu voi. Ripottele muruseos tasaisesti piirakan päälle.


Paista uunin keskiosassa 200°C asteessa noin 30 min tai kunnes piirakka on kypsä.