EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikkamurupiirakka pellillinen

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mehevä mustikkapiirakka päällystetään rapealla muruseoksella. Pellillisestä klassikkopiirakkaa riittää mukavat palat isommallekin porukalle. Tarjoile vaniljakastikkeen kera!

noin 16 palaa

Vaikeustaso 1 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mustikkamurupiirakka pellillinen

Pohja:

2 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
90 g voita (1 dl)
3 kpl kananmunaa
400 g kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurajauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl kardemummaa halutessasi

Päälle:

400 g mustikoita
2 tl perunajauhoa

Muruseos:

1 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
90 g voita sulatettuna (1 dl)

Valmistus

Valmistus

1

Pohja:

Yhdistä sokeri, vaniljasokeri, voi, munat ja kermaviili. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperille vuoratulle uunipellille (28 x 35 cm).

Sekoita mustikoiden joukkoon perunajauho ja levitä mustikat taikinan päälle.

2

Muruseos:

Valmista sitten piirakan pinnalle tuleva muruseos. Sekoita sokeri, vaniljasokeri, vehnäjauhot ja sulatettu voi. Ripottele muruseos tasaisesti piirakan päälle.

Paista uunin keskiosassa 200°C asteessa noin 30 min tai kunnes piirakka on kypsä.

Ohjeen puolittamalla piiras mahtuu hyvin piirakkavuokaan.

Ravintosisältö: reseptiin Mustikkamurupiirakka pellillinen

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1276kJ
364kcal
1049kJ
299kcal
Rasva 14g 11g
Hiilihydraatit 42g 35g
Proteiini 5.7g 4.7g