EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustikkapiirakka ristikolla

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kokeile leipoa herkullinen mustikkapiirakka, jonka päälle tehdään kaunis ristikko murotaikinasta.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mustikkapiirakka ristikolla

Pohja:

5 ⅓ dl vehnäjauhoja
1 ½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ½ dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 hyppysellinen suolaa
1 kpl kananmuna
125 g pehmeää voita tai margariinia

Täyte:

500 g mustikoita
½ dl sokeria
½ tl kanelia
1 rkl perunajauhoa

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe vatkauskulhossa. Lisää muut ainekset ja sekoita sähkövatkaimen taikinakoukuilla taikina nopeasti sekaisin. Aloita sekoittaminen pienellä nopeudella ja sekoita lopuksi korkeimmalla nopeudella. Kääri taikina kelmuun ja laita jääkaappiin 30 minuutiksi. Voitele piirakkavuoka (Ø 28 cm) ja laita uuni kuumenemaan 180°C asteeseen.

2

Jaa taikina kahteen osaan. Levitä puolet taikinasta piirakkavuoan pohjalle (ei reunoille). Käytä tarvittaessa apunasi hieman vehnäjauhoja. Paista piirakkapohjaa uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.

3

Ota jäljelle jääneestä taikinasta 1/3 osa pois ja kauli siitä kaksi rullaa (noin 40 cm kummastakin). Painele rullat piirakkavuoan reunoille. Kauli jäljelle jäänyt taikina ohueksi levyksi jauhotetulla alustalla ja leikkaa siitä noin 1 cm paksuisia suikaleita ristikkoa varten.

4

Pese mustikat ja sekoita ne sokerin, kanelin ja perunajauhojen kanssa. Kaada mustikat piirakkavuokaan. Asettele leikatuista taikinasiivuista ristikko piirakan päälle. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä ritilällä tai tarjoa lämpimänä. Koristele halutessasi tomusokerilla.

Tarjoile piirakka esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa. Voit myös korvata mustikat halutessasi omenoilla. Jätä silloin perunajauho pois täytteestä.

Ravintosisältö: reseptiin Mustikkapiirakka ristikolla

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1064kJ
280kcal
1041kJ
274kcal
Rasva 9.4g 9.2g
Hiilihydraatit 39g 38g
Proteiini 3.8g 3.8g