Flag

Mysli-skonssit ja mansikkarahka

about 12 annosta
Helppo
40 minuuttia
Tee aamiaispöytään maukkaita myslillä maustettuja skonsseja!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Skonssit
4 dlvehnäjauhoja
3 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 dlDr. Oetker Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä tai muuta haluamaasi mysliä
150 granskankermaa
0,5 dlmaitoa
0,5 tlsuolaa
0,5 dlsokeria
maitoa voiteluun
Mansikkarahka
200 gmansikoita
250 gmaitorahkaa
0,5 dlsokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kuumenna uuni 200 ° C asteeseen (kiertoilma 180 ° C).

2

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Säästä 2 ruokalusikallista mysliä koristeluun. Lisää loput myslit ja muut aineet kulhoon ja sekoita nopeasti tasaiseksi sähkövatkaimen taikinakoukuilla. Vaivaa taikina jauhotetulla työalustalla rullaksi ja jaa rulla 12 yhtä suureen osaan. Pyöritä palat palloiksi ja litistä sitten skonssiksi (Ø 4 cm) ja laita uunipellille. Voitele skonssit maidolla ja ripottele päälle loput myslistä. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

3

Jäähdytä skonssit leivinpaperin päällä ritilällä.

4

Pese ja puhdista mansikat. Soseuta puolet mansikoista ja leikkaa puolet pieneksi paloiksi. Mausta rahka sokerilla ja mansikkasoseella ja lisää mansikkapalat joukkoon. Tarjoile skonssit mansikkarahkan kanssa.