EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Nopea Mangojuustokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mangojuustokakku syntyy nopeasti valmiista My Sweet Deli New York style pakastejuustokakusta sekä valmiista mangososeesta.

8 palaa

Vaikeustaso 1 15 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Nopea Mangojuustokakku

1 kpl My Sweet Deli Cheese cake New york style pakastekakku
n. 100 g mangososetta

Valmistus

Valmistus

1

Pakastekakku:

Poista juustokakku pakkauksesta ja aseta tarjoiluvadille. Anna sulaa huoneenlämmössä 2-3 tuntia.

2

Koristelu:

Kaada mangososetta kakunpäälle, niin että kakun pinta peittyy, mutta sose ei valu yli reunojen. Kakku on valmis tarjottavaksi.

Ravintosisältö: reseptiin Nopea Mangojuustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 816kJ
195kcal
1186kJ
284kcal
Rasva 12g 17g
Hiilihydraatit 18g 26g
Proteiini 3.5g 5.1g