Kuumenna uuni 160 asteeseen. Voitele irtopohjakakkuvuoan pohja ja reunat. Kuori omenat ja pilko pienemmiksi viipaleiksi.
Vatkaa pehmeä voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Vatkaa jokaisen munan jälkeen noin 1/2 minuuttia, jotta taikinasta tulee kuohkea. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää kahdessa osassa taikinaan. Kaada 2/3 osaa taikinasta irtokakkupohjavuokaan.
Asettele omenaviipaleet taikinan päälle. Sekoita maito ja loput taikinasta keskenään ja levitä tasaisesti omenaviipaleiden päälle. Asettele voista nokareita taikinan päälle ja viimeistele kanelilla ja sokerilla. Paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Irrota kakku vuosta ja anna jäähtyä ritilällä.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut