EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Päärynämoussekakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Ihanassa päärynäjuustokakussa yhdistyy lime, kookos, päärynä ja trendikäs matcha. Koristele raikas kakku luomukoristerakein.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 3 90 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Päärynämoussekakku

Lime-kookospohja:

2 kpl luomukananmunan valkuainen
⅓ dl luomusokeria
2 tl limenkuorta , luomu
1 dl kookosjauhoja (30g)
0,66 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta (30g)
1 dl tomusokeria
40 g valkosuklaata , luomu
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria

Päärynämousse: :

3 kpl Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
3 kpl luomupäärynää (tai 1,5 dl päärynämehua)
1 kpl lime n mehu, luomu
1,66 dl luomusokeria
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
100 g maitorahkaa , luomu
3 dl kuohu- tai vispikermaa , luomu

Kiille:

5 kpl Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
¾ dl vaaleaa siirappia
1 dl vettä
2 tl matchajauhetta
150 g valkosuklaata , luomu

Koristelu:

Dr. Oetker Leafy Luomu Koristerakeita
kookoslastuja
käenkaalia

Valmistus

Valmistus

Esivalmistelut:

Tarvitset kakkua varten pyöreän silikonivuoan (1 litra) ja irtopohjakakkuvuoan (16 cm) sekä sauvasekoittimen.

1

Lime-kookospohja:

Lämmitä uuni 180 ºC asteeseen tasalämmölle. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki kuivat aineet yhteen ja kääntele ne marenkimassan sekaan. Kaada taikina leivinpaperin päälle ympyrän muotoon, jonka halkaisija on 16cm. Paista uunin keskitasolla 20-22 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.

2

Päärynämousse:

Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Laita päärynät tai päärynämehu kattilaan ja lisää limenmehu. Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja kiehauta. Kaada siivilän läpi ja sekoita joukkoon liivatelehdet. Anna jäähtyä. Sekoita jäähtyneen päärynämehun joukkoon rahka.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele rahkaseoksen kanssa. Kaada mousse silikonivuokaan, mutta älä täytä aivan täyteen. Asettele kookos-limepohja moussen päälle ja laita pakastimeen yön yli.

3

Matcha-kiille

Upota liivatelehdet kylmään veteen. Kiehauta matchajauhe, siirappi ja vesi. Liuota liivatelehdet sekaan. Rouhi suklaa ja laita se korkeaan kulhoon. Kaada päälle kuuma matchaseos ja sekoita tasaisen vihreäksi sauvasekoittimella. Pidä savusekoitin astian pohjalla, jotta seokseen muodostuisi mahdollisimman vähän ilmakuplia. Anna kiilteen jäähtyä 32-35ºC asteeseen.

4

Kakun kuorrutus kiilteellä:

Ota kakku pois pakastimesta ja irroita se muotista. Laita kakku pienemmän kulhon päälle, jotta kiille voi valua kakkujen sivuilta alas. Laita leivinpaperi kulhon alle, jotta siitä voi kerätä ylijääneen kiilteen. Kaada kiille kakun päälle pyörivin liikkein ja anna kiilteen asettua kylmän kakun päälle. Jos ensimmäinen kerros ei peitä kakkua tarpeeksi, voit kaataa toisen kerroksen päälle välittömästi. Viimeistele leikkaamalla kakun alareuna tasaiseksi.

Nosta kakku kakkulautaselle ja anna sen sulaa huoneenlämmössä 3-4 tuntia ennen tarjoilua. Koristele kookoslastuilla, käenkaalilla ja Leafy Luomu koristerakeilla.

Jos sinulla ei ole silikonimuottia, voit tehdä kakun 20 cm irtopohjavuokaan. Muista kuitenkin, että onnistuneen lasitteen edellytys on kakun tasainen pinta.

Ravintosisältö: reseptiin Päärynämoussekakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1094kJ
270kcal
949kJ
234kcal
Rasva 14g 12g
Hiilihydraatit 30g 26g
Proteiini 9.4g 8.2g