Flag

Paistettava amerikkalainen juustokakku

about 12 annosta
Helppo
40 minuuttia
Klassinen New York style cheese cake sopii juhlaan kuin juhlaan. Helppo resepti on muunneltavissa makuaineita vaihtelemalla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
150 gpehmeää voita
1 dlsokeria
1 kplkananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Täyte
500 gmaitorahkaa
2 prkmaustamatonta tuorejuustoa (400 g)
4 kplkananmunaa
1,5 dlsokeria
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
0,5 dlperunajauhoja
100 gvalkosuklaata
yhden sitruunan kuori raastettuna
Koristelu
1,5 dlDr. Oetker Toffeekastiketta
100 gmustikoita
Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita
1

Pohja

Vaahdota sokeri ja pehmeä rasva. Lisää muna vatkaten. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan yhdessä vaniljatahnan kanssa. Sekoita tasaiseksi. Painele irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

2

Täyte

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai kulhossa mikrossa. Sekoita kaikki täytteen ainekset sähkövatkaimella yhteen. Valuta sulanut valkosuklaa massaan viimeisenä koko ajan vatkaten. Kaada täyte pohjan päälle.

3

Paista 175 asteisessa uunissa n. 50min. kunnes pinta alkaa hieman lohkeilla. Anna kakun jäähtyä ja koristele toffeekastikkeella, marjoilla ja koristerakeilla.