EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Paras toffeejuustokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kaunis juustokakku, jonka jokaisessa kerroksessa maistuu makea karamelli. Kruunaa toffeisen kakun pinta näyttävillä, mutta helpoilla koristeilla. Katso alta resepti hentoihin korallikoristeisiin.

8 - 10 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Paras toffeejuustokakku

Pohja:

100 g voita sulatettuna , suolattua
200 g Digestive-keksejä
1 ps Dr. Oetker Fudgepaloja - säästä vähän koristeluun

Juustokakkutäyte:

2 kpl Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
½ dl täysmaitoa
75 g Dr. Oetker Toffeekastiketta (hieman alle 1 dl)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g tomusokeria (hieman alle 1 dl)
2 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
2 dl kuohu- tai vispikermaa

Toffeekiille:

3 kpl Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
2 dl kylmää vettä
100 g Dr. Oetker Toffeekastiketta

Korallikoristeet:

1 rkl vehnäjauhoja (10 g)
¾ dl vettä (80 g)
2 rkl rypsiöljyä (25 g)
1 - 2 tl Dr. Oetker Violettia geeliväriä
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä

Koristeluun:

50 g Digestive-keksejä
tuoreita marjoja (mustikoita, karhunvatukoita ja mustaherukoita)
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Valmistus

Valmistus

1

Pohja:

Sulata voi miedolla lämmöllä. Sekoita keksit ja Fudgepalat jauhomaiseksi seokseksi monitoimikoneessa. Säästä 10-15 Fudgepalaa koristeluun. Sekoita voi ja keksiseos yhteen.

Päällystä leivinpaperilla kakkuvuoan pohja ja vuoraa reunat kakkumuovilla. Levitä keksiseos tasaisesti vuoan pohjalle ja painele pohja tiiviiksi. Laita sen jälkeen vuoka pakastimeen täytteen valmistamisen ajaksi.

2

Juustokakkutäyte:

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Sekoita maito ja Toffeekastike pienessä kattilassa ja kuumenna niin, että seos on tasainen. Ota kattila pois levyltä. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sekoita ne toffeeseokseen. Anna seoksen jäähtyä.

Sekoita tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljatahna yhteen isossa kulhossa. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi toisessa kulhossa. Sekoita kevyesti jäähdytetty toffeekastike tuorejuustoseokseen. Kääntele kermavaahto varovasti tuorejuuston joukkoon kaavinta apuna käyttäen. Levitä juustokakkutäyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta sileäksi. Laita kakku pakastimeen kiilteen valmistamisen ajaksi.

3

Toffeekiille:

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 min. Kaada vesi ja Toffeekastike pieneen kattilaan. Kuumenna kunnes seos on tasainen. Purista ylimääräinen vesi pois liivatelehdistä ja sekoita kastikkeen joukkoon. Laita kiilleseos pakastimeen noin 10 minuutiksi - lämpötilan pitäisi laskea suunnilleen 35 asteeseen.

Ota kakku pois pakastimesta ja kaada jäähtynyt kiille kakun päälle. Käytä tarvittaessa apunasi ruokalusikkaa. Laita kakku takaisin pakastimeen noin 10 minuutiksi. Siirrä sen jälkeen kakku jääkaappiin ja anna tekeytyä minimissään 4 tuntia.

4

Korallikoristeet:

Sekoita jauhot, vesi ja öljy yhteen kulhossa. Lisää violettia geeliväriä ja sitten hieman sinistä geeliväriä, jotta saisit mustikan väriä kuvaavan massan. Kaada noin puolet massasta lämpimälle pannulle ja paista tasaisella lämmöllä. Koralli on valmis, kun öljyä ei enää roisku pintaan. Koralli ei saa kuitenkaan muuttua ruskeaksi. Ota koralli varovasti pois pannulta. Aseta valmis koralli leivinpaperille ja anna sen jäähtyä. Pilko koralli varovasti pienempiin osiin.

5

Koristelu:

Asettele murskatut keksit puolikuun muotoon kakun toiselle reunalle. Ripottele Fudgepalat, tuoreet marjat ja hopeiset suklaahelmet puolikuun ympärille. Viimeistele kakku korallikoristein.

Ravintosisältö: reseptiin Paras toffeejuustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 2094kJ
506kcal
1508kJ
365kcal
Rasva 39g 28g
Hiilihydraatit 33g 24g
Proteiini 8.4g 6g