EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

PAULA Vaniljavanukas -kakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Täpläfanien suosikki kakku!

noin 12 - 15 palaa

Vaikeustaso 2 90 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin PAULA Vaniljavanukas -kakku

Pohja:

50 g voita
50 g tummaa suklaata
1 dl sokeria
1 kpl kananmuna
1 dl vehnäjauhoja
½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
¼ tl suolaa

Täyte:

5 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 tl Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
¼ dl sokeria
4 prk PAULA Vanilja vanukas+suklaarakeet 125g
4 dl kuohukermaa
½ dl maitoa
Dr. Oetker Geelivärejä (1tl punaista, keltaista ja sinistä kutakin)

Koristelu:

150 g valkoista leivontasuklaata
PAULA vanukaspakkausten suklaarakeet

Valmistus

Valmistus

1

Valmista ensin pohja. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. 20 cm), öljyä vuoan reunat.

2

Sulata suklaa ja voi. Vaahdota munat ja sokeri kevyesti. Sekoita munavaahtoon suklaa-voiseos. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola yhteen ja kääntele taikinan joukkoon. Kaada taikina vuokaan.

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: n. 20 - 25 min.

3

Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Sekoita tuorejuusto, vaniljatahna ja sokeri tasaiseksi seokseksi.

4

Lisää PAULA-vanukkaat. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kuumenna maito ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Kaada maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen vanukas-seokseen.

5

Kääntele lopuksi joukkoon kermavaahto. Ota massasta 2 dl sivuun ja värjää se ruskeaksi elintarvikeväreillä.

6

Nosta pohja tarjoiluvadille. Aseta pohjan ympärille irtopohjavuoan reunus. Kaada vaalea massa pohjan päälle ja siirrä ruskea massa pursotinpussiin.

7

Pursota ruskeaa massaa vaalean sisään ja pinnalle pilkuiksi. Anna kakun hyytyä kylmässä vähintään kahdeksan tuntia.

8

Tee koristeet sulattamalla ensin valkosuklaa. Levitä suklaa leivinpaperille ohueksi kerrokseksi ja ripottele pinnalle karkkirakeita. Anna jähmettyä kylmässä ja taittele paloiksi. Kiinnitä palat hyytyneen kakun reunoille sulalla suklaalla.

Ravintosisältö: reseptiin PAULA Vaniljavanukas -kakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1066kJ
270kcal
1171kJ
297kcal
Rasva 16g 18g
Hiilihydraatit 19g 21g
Proteiini 6.1g 6.7g