EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pikeeri eli royal icing

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Konditorioiden julkinen salaisuus on pikeerin eli royal icingin käyttäminen pipareiden koristelussa. Pikeeri sisältää valkuaista, joka tomusokerin kanssa kuivuessaan kovettuu sottaamattomaksi kuorrutteeksi pikkuleipien pinnalle.

1 annos

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Pikeeri eli royal icing

2 kpl kananmunan valkuaista (1/2 dl)
3 dl tomusokeria
tippa sitruunamehua
Dr. Oetker Geelivärejä tai nestemäisiä värejä

Valmistus

Valmistus

1

Mittaa valkuaiset ja puolet tomusokerista kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti. Lisää loppu tomusokeri ja etikka. Lisää väriä vähän kerrallaan sekoittaen, kunnes saat haluamasilaisen värin.
Jatka vatkaamista vielä 1 - 2 min.

Voite tehdä paksumpaa kuorrutetta reunojen pursottamsita varten ja ohuempaa kuvioiden täyttämistä varten.

2

Laita pikeeri pursotin- tai vahvaan pakastepussiin. Leikkaa kulmaan pieni reikä. Koristele piparit. Jos haluat kuorruutta koko pikkuleivän tai isompia alueita, piirrä ensin reunat ja levitä sitten kuorrrutetta reunojen sisälle. Kuorrutteen levittämiseen voi käyttää pientä tikkua tai lastaa. Anna kovettua huoneenlämmössä.

Haluatko päästä helpolla? Käytä Dr. Oetker sokerikuorrutetta. Sen saa tarvittaessa juoksevammaksi pitämällä tuubia hetken kuumassa vedessä.

Ravintosisältö: reseptiin Pikeeri eli royal icing

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 3210kJ
768kcal
1252kJ
299kcal
Hiilihydraatit 181g 71g
Proteiini 7.9g 3.1g