EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pipari-toffeekakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kun kakkutaikinaan leipoo piparimausteita ja päälle kaataa toffeekastiketta, niin juhlapöydän takuuvarma kakkukuningatar on valmis.

noin 16 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Pipari-toffeekakku

Pohja:

200 g pehmeää voita
2 dl fariinisokeria
3 kpl kananmunaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl Dr. Oetker Mantelijauhetta (1/2 pussia)
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
½ tl kanelia
½ tl kardemummaa
½ tl inkivääriä
½ tl neilikkaa

Täyte:

300 g pehmeää voita
3 dl tomusokeria
1 ¼ dl Dr. Oetker Toffeekastiketta

Koristelu:

¾ dl Dr. Oetker Toffeekastiketta
6 kpl Dr. Oetker Sokeriruusua (tai sokerimassasta itse tehtyjä ruusuja)

Valmistus

Valmistus

1

Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kääntele ne nopeasti taikinaan.

2

Kaada taikina kahteen voideltuun, jauhotettuun vuokaan (halkaisija n. 20 cm). Paista uunin alatasolla n. 45 minuuttia.

3

Anna kakkujen jäähtyä n. 15 minuuttia vuoassaan. Kumoa tai irrota kakut. Laita vuoka takaisin päälle, niin kakusta irtoava kosteus ei haihdu. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Voit halutessasi kostuttaa kakut kevyesti maidolla tai laimennetulla appelsiinimehulla.

4

Tee täyte. Vatkaa huoneenlämpöistä voita muutama minuutti vatkaimella, kunnes se muuttuu vaaleammaksi ja sileämmäksi. Lisää tomusokeri ja toffeekastike. Jatka vatkaamista vielä 2-3 minuuttia, kunnes seos on sileää.

5

Halkaise kakut. Laita täytettä väleihin ja ohut kerros myös kakun päälle. Nosta kakku viileään noin puoleksi tunniksi.

6

Koristele toffeekastikkeella ja valmiilla tai sokerimassasta valmistetuilla ruusuilla. Voit halutessasi viimeistellä ruusut vielä Dr. Oetker kimallegeelillä.

Ravintosisältö: reseptiin Pipari-toffeekakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1709kJ
469kcal
1901kJ
521kcal
Rasva 28g 31g
Hiilihydraatit 39g 43g
Proteiini 3.3g 3.7g