EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Piparminttu-suklaakakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Suosittu Black Magic suklaakakku saa jouluisen säväyksen piparmintusta.

noin 15 - 18 annosta

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Piparminttu-suklaakakku

Kakkutaikina:

2 ⅓ dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 dl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 hyppysellinen suolaa
1 kpl kananmuna
1 ¼ dl kahvia
1 ¼ dl maitoa
½ dl öljyä

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl kevytmaitoa
1 tl Dr. Oetker Vihreää Elintarvikeväriä
2 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia

Koristelu:

1 ps Dr. Oetker Chocolate chips tummasuklaa tai 100 g tummaa suklaata

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Kuumenna uuni 175 asteeseen tasalämmölle. Vuoraa irtopohjakakkuvuoan pohja leivinpaperilla.

2

Kakkupohja:

Sekoita kaikki kuivat aineet yhteen kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa kananmuna ja nesteet ja lisää jauhojen joukkoon. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Kokeile taikinan kypsyyttä tikulla. Jos tikkuun ei jää taikinaa, se on valmis. Anna kakkupohjan jäähtyä ja leikkaa sitten leipäveitsellä kahteen osaan.

3

Piparminttutäyte:

Sekoita Vaniljakakkumoussepussin sisältö maidon kanssa ja lisää Vihreä elintarvikeväri ja Piparminttuaromi. Vatkaa ensin sähkövatkaimen alimmalla nopeudella ainekset sekaisin ja sitten suurimmalla nopeudella 3 minuuttia kunnes täyte on ilmavaa.

Levitä 1/3 osa täytteestä alimman kakkupohjan päälle. Aseta toinen pohja päälle ja levitä loput moussesta kakun päälle ja reunoille. Ota koristelua varten hieman moussea pursotin pussiin, jossa on tähtitylla.

4

Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Koristele kakku valuttamalla suklaata kakun toiselle reunalle ja sivulle. Pursota samalle reunalle pieniä huippuja piparminttumoussesta.

Ravintosisältö: reseptiin Piparminttu-suklaakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 529kJ
139kcal
996kJ
263kcal
Rasva 4.3g 8.2g
Hiilihydraatit 19g 37g
Proteiini 1.8g 3.3g