EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Porkkanakakku

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mehevä porkkanakakku sopii syksyyn. Korista kakku hauskoilla porkkanakoristeilla.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Porkkanakakku

Kakkupohja:

3 kpl kananmunaa
1 dl fariinisokeria
2 dl sokeria
150 g voita
4 dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ tl kanelia
1 dl maitoa
2 tl Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia
400 g porkkanaa a raastettuna (5-6 porkkanaa)
100 g pistaasipähkinöitä (suolattomia, kuorettomia)

Kuorrutus:

200 g tomusokeria
75 g voita huoneenlämpöisenä
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia
Dr. Oetker Sokerimassaa : punaista, keltaista ja vihreää

Valmistus

Valmistus

1

Taikina

Pese ja kuori porkkanat. Raasta osa porkkanoista hienoksi ja osa isommalla terällä. Rouhi pistaasipähkinät karkeaksi rouheeksi.

2

Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sekoita keskenään vehnäjauho, mantelijauhe, leivinjauhe ja kaneli.

3

Vatkaa huoneenlämpöisten munien rakenne rikki käsin. Lisää sokerit ja voi, vatkaa kevyesti vaahdoksi. Lisää jauhoseos ja maito. Sekoita varovasti tasaiseksi.

4

Lisää porkkanaraaste, pähkinärouhe ja appelsiiniaromi ja sekoita vain sen verran, että rakenne on tasainen.

5

Kaada taikina huolellisesti voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista uunissa 180 asteessa keskitasolla 45-60 minuutin ajan kunnes kakku on tikulla kokeiltaessa sisältäkin kypsä. Anna jäähtyä ja kumoa varovasti irti vuoasta. Leikkaa kahtia pitkällä, sahalaitaisella veitsellä.

6

Koristeet:

Sekoita noin 50 g keltaista ja 40 g punaista sokerimassaa. Lisää tarvittaessa värejä niin, että saat mieleisen oranssin värin. Muotoile massasta porkkanan muotoisia kartioita ja tee veitsellä niihin pieniä viiltoja. Tee vihreästä sokerimassasta naatit. Lisää porkkanat kakun päälle vasta juuri ennen tarjoilua.

7

Kuorrute

Valmista kuorrute vatkaamalla kaikki ainekset keskenään sileäksi. Kokoa kakku lisäämällä noin puolet kuorrutteesta kakkupohjan päälle, lisää päälle toinen pohjapuolisko. Levitä loput täytteestä kakun reunoille ja päälle palettiveitsellä.

Vinkki: Säilytä jäljelle jääneet sokerimassat tiiviisti suljetuissa astioissa tai pusseissa. Voit myös valmistaa sokerimassasta muitakin kuvioita myöhempää käyttöä varten. Kuivata kuviot ja säilytä suljetussa astiassa.

Ravintosisältö: reseptiin Porkkanakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 2209kJ
606kcal
1217kJ
334kcal
Rasva 30g 16g
Hiilihydraatit 58g 32g
Proteiini 8.7g 4.8g