EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Punajuurikakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Punajuurikakku sopii loppuvuoden juhlahetkiin.

noin 13 annosta

Vaikeustaso 1 100 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Punajuurikakku

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
2 kpl punajuuria (isoa)
4 dl fariinisokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
2 dl rypsiöljyä
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark

Valmistus

Valmistus

1

Voitele reilu litran vetoinen kahvikakku- tai leipävuoka voilla ja jauhota korppujauhoilla.

2

Kuori ja raasta punajuuret.

3

Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina vuokaan ja kypsennä 175 asteisessa uunissa noin tunti.

4

Kokeile kypsyyttä tikulla. Kakku on kypsä kun taikina ei tartu enää tikkuun.

5

Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.

6

Kuorruta jäähtynyt kakku. Sulata suklaa mikrossa. Sekoita tuorejuusto pehmeäksi ja sekoita siihen sulatettu suklaa voimakkaasti sekoittaen.

7

Levitä kakun pinnalle . Ripottele koristeeksi pehmeitä hopeahelmiä

Ravintosisältö: reseptiin Punajuurikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1498kJ
452kcal
1470kJ
443kcal
Rasva 20g 20g
Hiilihydraatit 42g 41g
Proteiini 5.5g 5.4g