EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Puolukkakuppikakut

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Syksyn puolukat antavat kuppikakuille pirteän maun. Voit käyttää myös muita marjoja oman maun mukaan.

noin 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Puolukkakuppikakut

Tarvikkeet:

16 kpl Dr. Oetker Muffinivuokia

Taikina:

2 dl fariinisokeria
2 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl perunajauhoa
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
100 g voita sulatettuna (tai margariinia)
1 dl maitoa
n. 3 dl puolukoita

Pinnalle:

5 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
n. ¾ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
50 g valkosuklaata raastettuna

Koristelu:

Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita fariinisokeri ja munat puuhaarukalla. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, sulatettu voi tai margariini ja maito, sekä puolukat.

2

Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi ja jaa värikkäisiin muffinivuokiin. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

3

Kuorruta jäähtyneet muffinit.

4

Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja raastettu valkosuklaa.

5

Pursota seos muffinien pinnalle. Koristele koristerakeilla.

6

Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka!

Ravintosisältö: reseptiin Puolukkakuppikakut

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1234kJ
333kcal
1096kJ
296kcal
Rasva 18g 16g
Hiilihydraatit 31g 27g
Proteiini 2.3g 2g