EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Rakettikuppikakut

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Musta kuorrute ja tähdet koristavat nämä upeat kuppikakut.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Rakettikuppikakut

Tarvitset:

100 g voita
2 dl taloussokeria
2 kpl kananmunaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
½ dl maitoa
12 kpl Muffinivuokia

Koristeluun:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl maitoa
n. 3 tl Dr. Oetker Mustaa elintarvikeväriä
Dr. Oetker Tähti Koristekuvioita
Dr. Oetker sinisiä koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Sulata voi. sekoita joukkoon sokeri ja kananmunat. vatkaa voimaakkaasti seos tasaikseksi.

2

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää jauhoseos ja maito taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi. Vältä turhaa sekoittamista

3

Jaa taikina tasan 12 muffinivuokaan ja paista uunissa. Anna jäähtyä.

Lämpötia: 200°C

Kiertoilmauuni: 180°C

Asetukset: alatasolla

Paistoaika: n. 12 min.

4

Valmista kuorrute vaahdottamalla kakkumousse ja maito. Lisää mustaa elintarvikeväriä teelusikalla kunnes väri on riittävän tumma. Mausta seos piparminttuaromilla. Pursota kuorrute muffinien päälle ja koristele tähtikuvioilla ja kimallerakeilla

Ravintosisältö: reseptiin Rakettikuppikakut

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 25164kJ
6040kcal
2731kJ
656kcal
Rasva 668g 72g
Hiilihydraatit 12g 1.2g
Proteiini 9.4g 1g