EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raparperinen linzertorttu

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Perinteisen linzertortun täyte maistuu vadelmalta. Tähän piiraaseen keitetään keväinen appelsiininkuorella höystetty raparperihilloke. Päälleen piiras saa raitojen sijaan rennosti palloja.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Raparperinen linzertorttu

Pohja:

2 kpl kananmunaa
200 g pehmeää voita
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
150 g Dr. Oetker Mantelijauhetta (3 pussia)
2 tl Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
1 tl kanelia

Täyte:

4 dl raparperinpaloja
1 dl sokeria
2 rkl vettä
1 rkl Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta

Valmistus

Valmistus

1

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään, lukuun ottamatta yhtä valkuaista, jonka säästät tortun voiteluun. Muotoile taikina palloksi ja nosta se jääkaappiin noin tunniksi. Vuoraa leivinpaperilla halkaisijaltaan noin 24 sentin irtopohjavuoka tai voitele pinnoitettu piirasvuoka.

2

Valmista raparperihilloke keittämällä aineksia kattilassa pienellä lämmöllä, kunnes hilloke on paksua ja raparperit ovat pehmenneet. Anna jäähtyä. Voit myös käyttää valmista hilloketta.

3

Kauli 2/3 taikinasta ja vuoraa sillä vuoan pohja ja reunat. Lusikoi pohjalle hilloke. Kauli loput taikinasta noin 1/2 sentin paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta pienellä ympyrämuotilla pyörylöitä. Voitele pyörylät valkuaisella ja asettele ne täytteen päälle rennosti. Nosta jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.

4

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Paista torttua noin 35 minuuttia, tai kunnes se on kauniin värinen ja kypsä. Tarjoa kermavaahdon kanssa.

Ravintosisältö: reseptiin Raparperinen linzertorttu

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1468kJ
403kcal
1821kJ
500kcal
Rasva 21g 27g
Hiilihydraatit 36g 45g
Proteiini 5.6g 7g