EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raparperipiirakka

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Helppo ja nopea raparperipiirakka resepti. Piirakkaohje toimii hyvin myös korvaamalla raparperin happamilla marjoilla.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Raparperipiirakka

250 g margariinia
3 ½ dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 dl kookoshiutaleita
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 kpl kananmunaa
1 dl vettä tai kermaa
3 - 4 kpl raparperinvartta

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita kulhossa juokseva margariini, sokeri, vehnäjauhot, kookoshiutaleet, leivinjauhe ja vaniljasokeri.Ota muruseosta talteen noin kaksi desilitraa pintaa varten.Lisää munat yksitellen vatkaten loppuseokseen. Sekoita joukkoon vesi tai kerma.

2

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Viipaloi pinnalle ohuelti raparperinvarret ja ripottele päälle muruseos. Paista 200 asteessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa seuraksi vaniljakastiketta.

Ravintosisältö: reseptiin Raparperipiirakka

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1076kJ
335kcal
626kJ
195kcal
Rasva 3.7g 2.2g
Hiilihydraatit 52g 30g
Proteiini 5.7g 3.3g