EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Rapea omenapaistos

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Jos leipominen tuntuu ajatuksena työläältä, mutta mieli halajaa piirakkaa, niin kokeile tätä ohjetta. Maailman helpoimmassa omena'piiraassa' hedelmäpalat laitetaan kulhoon ja päälle ripotellaan taikinaa. Koko komeus paistetaan uunissa ja viimeistellään rapealla myslillä.

noin 4 - 6 annosta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Rapea omenapaistos

4 kpl omenaa (hapahkoa omenaa)
2 rkl sokeria

Pinnalle:

3 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
125 g voita (voita pieninä kuutioina)
2 dl Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä

Valmistus

Valmistus

1

Kuori ja paloittele omenat. Sekoita palojen joukkoon 2 rkl sokeria. Laita omenat halkaisijaltaan n. 23 cm kokoiseen matalaan uunivuokaan.

2

Tee päällys. Sekoita jauhot ja sokeri keskenään. Nypi joukkoon voi. Painele seos omenoiden päälle. Ripottele päällimmäiseksi mysli. Laita vuoan päälle folio.

3

Paista 175-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Poista folio ja jatka paistamista vielä n. 15 minuuttia, kunnes pinta on kypsä ja kauniin värinen. Tarjoa kermavaahdon kanssa.

Tarjoiluun: kermavaahtoa maustettuna Dr. Oetker vaniljasokerilla

Ravintosisältö: reseptiin Rapea omenapaistos

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1741kJ
417kcal
894kJ
214kcal
Rasva 17g 8.9g
Hiilihydraatit 59g 30g
Proteiini 4.5g 2.3g