EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Romanttinen prinsessakakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Prinsessakakun pohjan voi hyvin tehdä jo edellisenä iltana ja säilyttää muovipussissa yön yli. Ja miksi tyytyä yhteen ruusuun kakun päällä, kun voi laittaa kuusi?

noin 12 annosta

Vaikeustaso 3 100 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Romanttinen prinsessakakku

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoa
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Koristelu:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 dl maitoa
2 dl vadelmahilloa
4 dl kuohu- tai vispikermaa
100 g Dr. Oetker Mantelimassaa
250 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa

Valmistus

Valmistus

1

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

2

Voitele halkaisijaltaan 23cm:n irtopohjavuoka ja jauhota pienellä määrällä vehnäjauhoa.

3

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

4

Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos muna-sokerivaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi tahnaksi.

5

Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 30-40 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.

6

Ota pohja uunista ja anna sen jäähtyä vuossaan noin 10 minuuttia ennen kuin kumoat sen ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan.

7

Vatkaa kakkumousse kylmän maidon joukkoon, kunnes seos on paksua ja kuohkeaa. Vatkaa vispikerma myös paksuksi vaahdoksi.

8

Halkaise kakkupohja kahteen osaan. Levitä toiselle pohjalle ohut kerros vaniljamoussea ja sen päälle vadelmahillo.

9

Nosta päälle toinen pohja ja levitä sen päälle loppu vaniljamousse.

10

Levitä vaniljamoussen päälle kermavaahtoa keoksi siten, että kakku saa pyöreän muotonsa.

11

Sekoita mantelimassa ja sokerimassa keskenään tasaisen väriseksi massaksi käsin tai yleiskoneella.

12

Kauli marsipaani kanneksi ja nosta se varovasti kakun päälle. Varmista, että kansi peittää koko kakun, ja tasoita taitteet käsin. Leikkaa ylimääräinen marsipaani reunoilta pois.

13

Koristele kakku Dr.oetker koristeruusuilla ja lehdillä, jotka on helppo kiinnittää pisaralla Dr.oetker Sokerikuorrutteella. Kakusta tulee erityisen romanttinen, jos sidot sen ympärille pitsinauhan.

Ravintosisältö: reseptiin Romanttinen prinsessakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1274kJ
408kcal
856kJ
274kcal
Rasva 18g 12g
Hiilihydraatit 56g 38g
Proteiini 4.6g 3.1g