EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Rose cupcakes

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kuppikakut kauniilla ruusupursotuksella.

14 - 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Rose cupcakes

Muffinit:

100 g pehmeää voita
1 ½ dl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 kpl kananmunaa
2 ¼ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl maitoa
75 g vadelmia
75 g macaron-leivoksia

Kuorrutus ja koristelu:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1 ps Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
4 ½ dl maitoa
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita voi, sokeri ja vaniljasokeri keskenään kulhossa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan ja vatkaa voimakkaasti. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon maito. Lisää murskatut macaronsit ja vadelmat taikinaan. Jaa tasaisesti vuokiin.

2

Paista 180 asteessa n. 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä.

3

Valmista kakkumousset erillisissä kulhoissa ohjeen mukaan. (Huom. Valmista mansikkamousse 2 dl:ään maitoa ja vaniljamousse 2 ½ dl:ään maitoa.)

4

Lisää n. ¼ mansikkamoussesta pursotuspussiin. Aseta pussi pöydälle ja painele mousse tasaiseksi pussin reunoille. Avaa pursotinpussi ja täytä vaniljakakkumoussella. Pursota, kunnes molemmat värit ovat näkyvissä. Pidä pursotinpussia pystysuorassa asennossa, ja aloita kuorruttaminen Cupcake-leivoksen keskeltä reunoja kohti.

Ravintosisältö: reseptiin Rose cupcakes

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 494kJ
146kcal
778kJ
230kcal
Rasva 5.5g 8.6g
Hiilihydraatit 16g 24g
Proteiini 2.7g 4.3g