Flag

Rose cupcakes

14 - 16 kappaletta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Kuppikakut kauniilla ruusupursotuksella.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Muffinit
100 gpehmeää voita
1,5 dlsokeria
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
2 kplkananmunaa
2,25 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 dlmaitoa
75 gvadelmia
75 gmacaron-leivoksia
Kuorrutus ja koristelu
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1 psDr. Oetker Mansikkakakkumoussea
4,5 dlmaitoa
Dr. Oetker koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
1

Sekoita voi, sokeri ja vaniljasokeri keskenään kulhossa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan ja vatkaa voimakkaasti. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon maito. Lisää murskatut macaronsit ja vadelmat taikinaan. Jaa tasaisesti vuokiin.

2

Paista 180 asteessa n. 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä.

3

Valmista kakkumousset erillisissä kulhoissa ohjeen mukaan. (Huom. Valmista mansikkamousse 2 dl:ään maitoa ja vaniljamousse 2 ½ dl:ään maitoa.)

4

Lisää n. ¼ mansikkamoussesta pursotuspussiin. Aseta pussi pöydälle ja painele mousse tasaiseksi pussin reunoille. Avaa pursotinpussi ja täytä vaniljakakkumoussella. Pursota, kunnes molemmat värit ovat näkyvissä. Pidä pursotinpussia pystysuorassa asennossa, ja aloita kuorruttaminen Cupcake-leivoksen keskeltä reunoja kohti.