EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Ruotsalaiset mokkapalat

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mokkapalat ovat myös ruotsalaisten rakastama klassikkoherkku. Eikä ihme, kun kyseessä on helppo suklaakakku, joka kuorrutetaan maukkaalla kahvikuorrutteella ja viimeistellään mieluisilla koristeilla.

noin 30 palaa

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Ruotsalaiset mokkapalat

Kakkutaikina:

150 g voita
2 ½ dl sokeria
1 ½ dl maitoa
3 kpl kananmunaa
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
¾ dl kaakaojauhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Kuorrutus ja koristelu:

75 g voita
¾ dl vahvaa kahvia
½ dl kaakaojauhetta
1 ½ rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
5 dl tomusokeria
Dr. Oetker koristerakeita esim. Hearts tai Stars

Valmistus

Valmistus

1

Kakkutaikina:

Laita uuni kuumenemaan 175°C asteeseen. Voitele ja jauhoita noin 30x40 uunivuoka tai vuoraa uunipelti leivinpaperilla.

Sulata voi ja kaada maito voin sekaan. Anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi sähkövatkaimella. Sihtaa vaniljasokeri, kaakao, leivinjauhe ja vehnäjauhot taikinaan. Lisää voi-maitoseos ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan tai uunipellille. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

2

Kuorrutus ja koristelu:

Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää kahvi, kaakaojauhe, vaniljasokeri ja tomusokeri ja sekoita hyvin. Ota kakkupohja pois uunista ja anna sen jäähtyä hetki. Levitä kuorrute lämpimän suklaakakun päälle ja ripottele päälle koristerakeita.

Ravintosisältö: reseptiin Ruotsalaiset mokkapalat

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 698kJ
198kcal
1410kJ
400kcal
Rasva 6.8g 14g
Hiilihydraatit 25g 50g
Proteiini 1.8g 3.6g