EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sateenkaarikeksit

(3)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Nämä jännittävät ja värikkäät keksit voi hyvin leipoa yhdessä lasten kanssa.

noin 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Sateenkaarikeksit

Keksit:

200 g pehmeää voita
1 ¼ dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
5 dl vehnäjauhoja
Dr. Oetker Geelivärejä
1 kpl kananmunan valkuainen
Dr. Oetker Neon -koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Laita leivinpaperit kahdelle uunipellille. Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon vanilja-aromi. Lisää jauhot taikinaan ja vaivaa käsin kunnes taikina on tasaista. Laita taikina jauhotetulle pöydälle ja jaa neljään osaan. Värjää osat eri väreillä ja vaivaa taikina tasaisen väriseksi. Väriä tarvitsee aika paljon ja taikina on hieman tarttuvaa.

2

Ripottele hieman jauhoja työtasolle ja kauli taikinapalat ohuiksi, noin 20x24 cm levyiksi. Sivele levyjä kevyesti vedellä ja aseta eriväriset levyt päällekkäin. Paina hieman, jotta ne tarttuvat toisiinsa. Kauli taikina kevyesti yhteen ja rullaa se aloittaen lyhyestä sivusta. Taikina saattaa hieman halkeilla rullauksen aikana. Kun rulla on valmis, rullaa taikinaa pöytää vasten, jotta sen pinta tasoittuu. Kääri taikina muovikelmuun ja laita se jääkaappiin 30 minuutiksi.

3

Kuumenna uuni 180° C tasalämmölle (160 ° C kiertoilmalle). Voitele koko rulla kananmunan valkuaisella. Sekoita yhdelle lautaselle erivärisiä koristerakeita ja ripottele rullan päälle.

4

Leikkaa rulla 16 viipaleeksi ja laita pellille. Paista 12-14 minuuttia kunnes keksit ovat vaalean kultaisia. Anna keksien jäähtyä kokonaan ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Sateenkaarikeksit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 787kJ
188kcal
1845kJ
442kcal
Rasva 10g 24g
Hiilihydraatit 21g 50g
Proteiini 2.4g 5.7g