EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sateenkaarikuppikakut

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Sateenkaari kuppikakkujen sisällä ja päällä! Tee reseptin avulla muffineista moniväriset ja taiteile niiden päälle vaahtopilvet ja sateenkaarinauha.

18 - 22 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Sateenkaarikuppikakut

Kakkutaikina:

175 g pehmeää voita
2 ⅓ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 kpl kananmunaa
5 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 ½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ½ dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Punaista geeliväriä
1 tl Dr. Oetker Keltaista geeliväriä
1 tl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
1 tl Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
1 tl Dr. Oetker Violettia geeliväriä
18 - 22 kpl Dr. Oetker Muffinivuokia

Koristelu:

3 ⅓ dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
3 tl vettä
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl maitoa
Dr. Oetker Rainbow mix koristerakeita ja 9-11 sateenkaarikarkkinauhaa puoliksi leikattuina

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Lämmitä uuni 200° C asteeseen tasalämmölle.

2

Kakkutaikina:

Vatkaa voi, sokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää noin ruokalusikallinen vehnäjauhoja, jos taikina juoksettuu. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään ja sekoita vuorotellen maidon kanssa taikinaan.

Jaa taikina 5 kulhoon ja värjää joka taikina eri geelivärillä. Levitä lusikan avulla vähän jokaista taikinaa muffinivuokiin, jotta saat niihin kaikki 5 värikerrosta. Paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Jäähdytä leivontaritilällä.

3

Koristelu:

Sekoita tomusokeri, sininen geeliväri ja vesi keskenään. Levitä kuorrute jäätyneiden muffineiden päälle ja ripottele heti päälle Rainbow mix koristerakeita.

Sekoita kakkumoussejauhe ja maito keskenään. Vatkaa sähkövatkaimen pienimmällä nopeudella ensin 1 minuutti ja sitten suurimmalla nopeudella 4 minuuttia kunnes vaahto on ilmavaa. Asettele valmiista moussesta pienet "pilvet" kuppikakkujen päälle ja kiinnitä puolikas sateenkaarinauha.

Ravintosisältö: reseptiin Sateenkaarikuppikakut

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 662kJ
190kcal
1147kJ
330kcal
Rasva 6g 10g
Hiilihydraatit 25g 43g
Proteiini 2.6g 4.5g