EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitrusmyslikakku

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Upea ja raikas myslipohjainen kakku.

noin 8 palaa

Vaikeustaso 2 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Sitrusmyslikakku

Kakkupohja:

3 dl Vitalis Crunchy Nut-Mix mysliä
50 g voita

Täyte:

5 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
200 g maitorahkaa
n. 1 - 3 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
vaniljaa Dr. Oetker Vaniljamyllystä
n. ½ - 1 dl sokeria
2 rkl vettä

Pinnalle:

3 kpl kiiviä
1 dl tuoreita mansikoita
hedelmiä esim. passiohedelmä

Valmistus

Valmistus

1

Pohja:

Leikkaa halkaisijaltaan 18-20 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle leivinpaperista ympyrä. Sekoita mysli ja sulatettu voi keskenään ja painele seos kakkuvuoan pohjalle.

2

Täyte:

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon rahka. Mausta seos sitruuna-aromilla ja rouhitulla vaniljatangolla, sekä sokerilla. Kuumenna vesi esimerkiksi kahvikupissa mikroaaltouunissa kiehuvaksi ja lisää joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita liemi tasaiseksi ja valuta ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli.

3

Koristelu:

Kuori kiivit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Laita kiiviviipaleet kakun pinnalle limittäin. Laita keskelle muutama kokonainen tai puolitettu mansikka. Halkaise passiohedelmä ja purista puolikkaasta siemenet pinnalle. Laita toinen puolikas koristeeksi. Voit viimeistellä kakun kakkukiilteellä (ei liivatepohjainen). Pyöräytä veitsellä kakun ympäri, jotta se irtoaa vuoasta. Siirrä tarjoiluvadille ja rouhi pinnalle halutessasi vielä vaniljatankoa myllystä.

Ravintosisältö: reseptiin Sitrusmyslikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1304kJ
312kcal
1216kJ
291kcal
Rasva 20g 19g
Hiilihydraatit 24g 22g
Proteiini 2.7g 2.5g