EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitrusskonssit

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Sitrusskonssit ovat täydellinen brunssiherkku. Niiden taikinassa on raikasta sitruunankuoriraastetta ja hieman rosmariinia. Päälle ja väleihin lastataan vielä sitruunaista muffinitäytettä ja kermavaahtoa.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Sitrusskonssit

Taikina:

4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ tl suolaa
¾ dl sokeria
50 g voita (jääkaappikylmää)
2 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
1 ps Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
tuoretta rosmariinia

Voiteluun:

kananmuna

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Sitruunamuffinitäytettä
kermavaahtoa

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon kuutioitu, kylmä voi. Lisää kerma, sitruunan kuoriraaste ja rosmariini. Sekoita mahdollisimman nopeasti taikinaksi, ettei siihen muodostu sitkoa. Taputtele taikina jauhotetulle pöydälle paksuksi levyksi. Ota pienellä muotilla taikinasta ympyröitä. Voitele kevyesti vatkatulla munalla.

2

Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Tarkista kypsyys, kun paistoaikaa on kulunut n. 7 minuuttia. Jos skonssin pohja on kauniin ruskea ja tuntuu kovahkolta, niin leivonnainen on valmis.

3

Tarjoa tuoreena kermavaahdon ja sitruuna muffinitäytteen kanssa.

Ravintosisältö: reseptiin Sitrusskonssit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 913kJ
227kcal
1445kJ
360kcal
Rasva 10g 16g
Hiilihydraatit 28g 44g
Proteiini 2.5g 3.9g