EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitruuna-marenkipiiras

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Ihanan sitruuna-marenkipiiraan täyte valmistuu näppärästi Dr. Oetker sitruuna muffinitäytteestä.

noin 1 kappale

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Sitruuna-marenkipiiras

2 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 dl tomusokeria
½ tl kanelia
¼ tl suolaa
100 g voita (pieninä kuutioina)
2 kpl kananmunan keltuaista

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Sitruunamuffinitäytettä
200 g vadelmia (myös kotimainen pakaste)

Marenki:

2 kpl kananmunan valkuaista
1 ½ dl sokeria

Valmistus

Valmistus

1

Tee pohja. Yhdistä kulhossa kuivat aineet. Lisää kuutioitu voi. Nypi aineet murumaiseksi seokseksi. Lisää keltuaiset. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Kääri taikina kelmuun. Laita jääkaappiin noin tunniksi.

2

Painele taikina jauhojen avulla voidellun pyöreän, halkaisijaltaan n. 22-24 cm vuoan pohjalle ja reunoille. Laita päälle pala leivinpaperia ja nosta kuivattuja herneitä painoksi ja paista pohja.

Lämpötia: noin 180°C

Kiertoilmauuni: noin 160°C

Paistoaika: n. 15 min.

3

Nosta uunin lämpötila 250 asteeseen.

4

Levitä pohjalle sitruunatäyte ja vadelmat.

5

Tee marenki. Vatkaa valkuaiset sähkövatkaimella kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan edelleen vatkaten. Vatkaa vielä muutama minuutti, kunnes seos on kovaa ja kiiltävää. Siirrä marenki pursotuspussiin. Pursota marenki nokareiksi täytteen päälle.

6

Paista piirakkaa uunin keskitasolla muutama minuutti, kunnes marenkikerros saa kauniin värin. Tarkkaile uunia, sillä marenki palaa herkästi.
Voit myös ruskistaa pinnan pienellä kaasupolttimella.

Ravintosisältö: reseptiin Sitruuna-marenkipiiras

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 12506kJ
2988kcal
1308kJ
313kcal
Rasva 129g 14g
Hiilihydraatit 392g 41g
Proteiini 43g 4.5g