EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitruunainen melbajuustokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Perinteinen juustokakku saa kauniin koristelun pintaansa marjamelbasta.

noin 8 palaa

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Sitruunainen melbajuustokakku

Vadelmamelba:

200 g vadelmia (kotimaisia)
¼ dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

Pohja:

200 g ruis digestive-keksejä (tai esim. Bastogne)
80 g voita

Täyte:

3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 ½ dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

Valmistus

Valmistus

1

Tee ensin vadelmamelba. Aja sileäksi vadelmat, tomusokeri ja sitruuna-aromi tehosekoittimessa. Siivilöi halutessasi.

2

Murenna keksit monitoimikoneessa. Sulata voi ja sekoita keksimuruihin.

3

Pingoita leivinpaperi halkaisijaltaan 16 cm irtopohjavuokaan. Painele vuoan pohjalle keksimuruseos tiiviiksi kerrokseksi. Laita jääkaappiin n. 15 minuutiksi.

4

Liota liivatelehtiä väljässä, kylmässä vedessä pari minuuttia. Lämmitä 1 dl kermaa kattilassa varovasti. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Laita liivatteet lämpimän kerman joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet liukenevat.

5

Sekoita vaniljasokeri, tuorejuusto ja siivilöity tomusokeri. Lisää joukkoon liivate-kermaseos.

6

Vatkaa loppu kerma ( 1 dl) vaahdoksi. Lisää se muiden aineiden joukkoon. Kaada keksipohjalle. Lusikoi kakun päälle rennolla kädellä marjamelbakoristeita. Säästä loppu melba kakun kanssa tarjottavaksi.

7

Peitä kelmulla ja anna hyytyä viileässä vähintään 4 tuntia.

Kaksinkertainen taikina mahtuu halkaisijaltaan 26 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Siitä riittää isommallekin porukalle.

Ravintosisältö: reseptiin Sitruunainen melbajuustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1597kJ
382kcal
1270kJ
304kcal
Rasva 25g 20g
Hiilihydraatit 32g 25g
Proteiini 3.8g 3g