EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Skonssit ja marinoidut mansikat

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Skonssit tarjoillaan marinoitujen mansikoiden ja täyteläisen vaniljakreemin kera.

12 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Skonssit ja marinoidut mansikat

Skonssit: :

5 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
75 g voita
1 kpl kananmuna
1 dl maitoa

Vaniljakreemi:

100 g mascarponejuustoa
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Marinoidut mansikat:

1 l tuoreita mansikoita
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
2 rkl sokeria

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita jauhot, sokeri, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään. Nypi voi jauhoihin, lisää munat ja maito ja sekoita taikinaksi. Litistä taikina pöydälle noin 2 cm: n paksuiseksi levyksi. Hyödynnä lasia tai pyöreää mittaa ja leikkaa levystä noin 12 skonssia.

2

Laita skonssit leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 220° C asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

3

Sekoita yhteen mascarpone, sitruuna-aromi ja sokeri. Viipaloi mansikat ja sekoita ne sitruuna-aromin ja vaniljasokerin kanssa.

4

Levitä vastaleivottujen skonssien päälle vaniljakreemiä ja reilu annos marinoituja mansikoita.

Ravintosisältö: reseptiin Skonssit ja marinoidut mansikat

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 981kJ
261kcal
940kJ
250kcal
Rasva 10g 9.7g
Hiilihydraatit 30g 29g
Proteiini 4.3g 4.1g