EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaa-pähkinäjuustokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Hyydytetty suklaakakku sopii hienonkin aterian jälkiruoaksi tai kahvipöytään.

12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Suklaa-pähkinäjuustokakku

200 g kaurakeksejä
50 g voita
200 g tummaa suklaata
1 dl sokeria
400 g maitorahkaa
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
½ dl kahvia kylmänä
4 dl kuohu- tai vispikermaa
2 tl Dr. Oetker Rommiaromia
50 g Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta pussi
Dr. Oetker Suklaakastiketta

Valmistus

Valmistus

1

Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille leivinpaperista sopivat palaset. Murenna kaurakeksit tehosekoittimessa tai pussissa kaulimen avulla. Sekoita murujen joukkoon sulatettu voi tai margariini. Levitä seos tasaiseksi vuoan pohjalle. Laita vuoka odottamaan jääkaappiin. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin viisi minuuttia ja lisää puristetut liivatelehdet kuumennettuun kahviin tai liota liivatejauhe kylmään kahviin ja anna turvota hetki. Kuumenna kahvi höyryäväksi.

2

Sekoita maitorahka ja sokeri. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita sulanut suklaa välittömästi sähkövatkaimella rahka-sokeriseokseen. Lisää seokseen myös hieman jäähtynyt liivate-kahviliuos sekä rommiaromi. Sekoita tasaiseksi.Vaahdota kerma ja lisää se varovasti nostellen rahkaseokseen. Kaada ja tasoita seos keksipohjan päälle.Anna kakun hyytyä vuoassaan jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Irrota kakku vuoasta ja poista suojapaperit. Koristele kakku pähkinä-rouheella ja suklaakastikkeella.

Ravintosisältö: reseptiin Suklaa-pähkinäjuustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1479kJ
380kcal
1215kJ
313kcal
Rasva 26g 21g
Hiilihydraatit 20g 16g
Proteiini 2.7g 2.2g