Flag

Suklaakakku

about 12 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Mehevä ja täyteläinen suklaakakku on klassikko niin kakkupöydässä kuin jälkiruokanakin.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Suklaataikina
225 gvoita
2,5 dlsokeria
4 kplkananmunaa
2,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 dlkaakaojauhetta
Kostutus
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 dlmaitoa
Täyte
1 dlvispikermaa
1 dlmaustamatonta tuorejuustoa
1 dlvadelmia soseutettuna
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
sokeria oman maun mukaan
Kuorrutus ja koristelu
2 dlvispikermaa
200 gtummaa suklaata
0,5 dltomusokeria
100 gvadelmia tai muita tuoreita marjoja
1Dr. Oetker Super Hero koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Sulata voi. Sekoita sokeri ja kananmunat tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää joukkoon voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Paista uunissa.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: 30 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C

2

Halkaise jäähtynyt kakku kahteen kerrokseen. Kostuta kakku vaniljamaidolla. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään tuorejuusto ja marjat. Lisää kermavaahto. Mausta vaniljasokerilla sekä maun mukaan sokerilla. Täytä kakku ja anna sen vetäytyä jääkaapissa. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä sitä. Paloittele sekaan suklaa ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä hieman ja siivilöi mukaan tomusokeri koko ajan sekoittaen. Kuorruta kakku lastaa apuna käyttäen. Koristele kauden marjoilla ja koristerakeilla.