EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklainen lettukakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Suklaaletuista ja suklaamoussesta koottu täyteläinen lettukakku yllättää juhlapöydässä. Kokeile reseptiä ja tarjoa vaikkapa brunssilla jälkiruokana!

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 2 75 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Suklainen lettukakku

Kaakaoletut:

3 kpl kananmunaa
9 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
½ tl suolaa
2 rkl sokeria
2 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
voita tai muuta paistorasvaa paistamiseen

Suklaamousse:

2 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
5 dl maitoa

Koristelu:

Dr. Oetker Suklaakastiketta
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Valmistus

Valmistus

1

Kaakaoletut:

Vatkaa kananmunat ja puolet maidosta. Lisää muut kuivat aineet ja vatkaa kaikki paakut rikki. Lisää loput maidosta ja vatkaa tasaiseksi.

Kuumenna lettupannu kuumaksi, lisää nokare voita ja kauhallinen taikinaa. Kallista pannua niin, että taikina leviää koko pannun kokoiseksi. Paista lettua kunnes se saa hieman väriä ja käännä lastan avulla. Paista toinen puoli ja nosta pois pannulta. Jatka lettujen paistoa, kunnes koko taikina on paistettu.

2

Suklaamousse:

Sekoita kakkumoussejauhe maitoon ja vaahdota sähkövatkaimella 4 minuutin ajan kunnes vaahto on paksua ja kestävää.

Kokoa kakku moussesta ja jäähtyneestä letuista tarjoiluvadille. Aseta yksi lettu vadille ja levitä päälle ohut kerros suklaamoussea, nosta päälle toinen lettu. Jatka kunnes kaikki letut on käytetty. Säästä noin ½ dl moussea koristeluun.

3

Koristelu:

Levitä kakun päälle suklaakastiketta ja pursota lopusta moussesta ruusukkeet kakun päälle. Koristele hopeahelmin.

Ravintosisältö: reseptiin Suklainen lettukakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 891kJ
251kcal
509kJ
143kcal
Rasva 5.5g 3.2g
Hiilihydraatit 62g 35g
Proteiini 8.3g 4.7g