EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaiset Biscotti-keksit

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Sitruunalla ja suklaalla maustetut italialaiset Biscotti-keksit

24 - 28 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Suklaiset Biscotti-keksit

50 g voita
1 ½ dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl maissitärkkelystä
2 kpl kananmunaa
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips milk (100 g)

Valmistus

Valmistus

1

Esikuumenna uuni 160 asteiseksi.

2

Vaahdota pehmeä voi, sokeri ja sitruuna-aromi. Sekoita vehnäjauho, maissitärkkelys ja leivinjauhe ensin keskenään ja siivilöi sitten taikinaan varovasti sekoittaen.

3

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa kevyesti niiden rakenne rikki. Lisää munat taikinaan. Lisää lopuksi mantelirouhe ja suklaat taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

4

Jaa taikina kahtia ja tee molemmista osista noin 25 cm pitkät rullat. Nosta rullat etäälle toisistaan leivinpaperin päälle uunipellille. Painele rullat kevyesti noin 5 cm leveiksi levyiksi. Paista uunissa:

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: n. 20 min.

5

Anna tankojen jäähtyä noin 20-25 minuuttia. Leikkaa tangot noin 2 cm leveiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet väljästi uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uudelleen uunissa:

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: n. 15 min.

6

Anna jäähtyä mieluiten ritilän päällä niin pikkuleivät pysyvät rapeina. Pakkaa kunnolla jäähtyneet pikkuleivät tiiviiseen rasiaan.

Ravintosisältö: reseptiin Suklaiset Biscotti-keksit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 275kJ
82kcal
1565kJ
468kcal
Rasva 2.2g 13g
Hiilihydraatit 9.2g 52g
Proteiini 1g 5.5g