EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sydänvohvelit

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Ilahduta perhettäsi tai ystäviäsi valmistamalla ihanan makeat sydänvohvelit esimerkiksi viikonloppuna aamupalalla. Tarjoa rapeat vohvelit tomusokerin ja hillon kera.

8 - 10 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Sydänvohvelit

Taikina:

200 g pehmeää voita
3 ⅓ dl tomusokeria
1 hyppysellinen suolaa
4 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
3 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
4 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 ½ dl täysmaitoa
voita tai öljyä paistamiseen

Tarjoilu:

tomusokeria koristeluun
vadelmahilloa tai -marmeladia

Valmistus

Valmistus

1

Tarvikkeet:

Vohvelirauta paistamiseen.

2

Taikina:

Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa kananmunat joukkoon yksitellen ja vatkaa voimakkaasti jokaisen munan jälkeen.

Sihtaa leivinjauhe ja vehnäjauho kulhoon ja lisää vaniljasokeri. Lisää jauhot varovasti munaseokseen vuorotellen maidon kanssa ja sekoita. Anna taikinan levätä tunnin ajan huoneenlämmössä.

Lämmitä vohvelirauta kuumaksi. Voitele rauta molemmin puolin voilla tai öljyllä. Kaada varovasti noin 1 dl taikinaa vohvelirautaan ja paista kunnes vohveli on kullanruskea.

3

Tarjoilu:

Tarjoile lämpimät vohvelit välittömästi tomusokerin ja itse tehdyn hillon tai marmeladin kanssa.

Vohvelit voi paistaa valmiiksi etukäteen ja lämmittää juuri ennen tarjoilua. Laita vohvelit leivinpaperille ja lämmitä 180° C asteessa 3-5 minuuttia.

Ravintosisältö: reseptiin Sydänvohvelit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1060kJ
349kcal
1334kJ
439kcal
Rasva 15g 19g
Hiilihydraatit 30g 37g
Proteiini 4.2g 5.2g